arrow_upward
sonata_logo
Sonata modern

KAPCSOLÁSRA
HANGOLVA

Harmónia, elegancia és minőségi kidolgozás. A Sonata sorozat letisztult megjelenésével tökéletesen illeszkedik a modern belsőépítészethez. Ugyanakkor tökéletes választás a klasszikus, időtlen design szerelmeseinek.

FUNKCIÓK
MINDEN HELYISÉGBE

A Sonata család tagjai minőségi alapanyag használatuknak köszönhetően bármely helyiségben megállják helyüket. A megszokott kapcsoló és földelt dugalj kombinációk mellett különböző telekommunikációs és csatlakozó aljazok is elérhetőek. A mozgásérzékelővel és termosztáttal pedig igazán megkönnyíthetjük otthonunk energiahatékonyságát.

Sonata informatikai csatlakozó
Design elemek

DESIGN ELEMEK

A SONATA szerelvények több színben is elérhetőek. Legyen bármilyen stílusú is a lakás biztosan megtalálja azt a kapcsolót, ami megadja a tökéletes ritmust.

Exkluzív kereteink új szintre emelik a lakberendezést. A valódi fából és kőből készült keretek igazán természetessé és rusztikussá tudják varázsolni a helyiséget, ugyanakkor megőrzik annak eleganciáját. Az üveg kiegészítők elit minőséget közvetítenek és megragadják a tekintetet. Az alumínium keretek a legmodernebb lakások nélkülözhetetlen kellékei.

Fehér
Elefántcsont
Ezüst
Csokoládé
Pezsgőarany"
Fekete
Üveg
Kő
Fa
Aluminium

EURÓPAI MINŐSÉG

Vonalzó

A hátoldalon elhelyezett vonalzó jelzi az ajánlott csupaszítási hosszt, az egyszerűbb bekötés érdekében.

Gömb

Az ergonómikus gombok megkönnyítik a vezeték kiszabadítását a bilincsből.

Sorolás

Könnyű elhelyezés és sorolás

Csavar

Önvisszahúzó karmok, rozsdamentes acélból: könnyű és balesetmentes összeszerelés.

Keret

Gyorsan kildható és rögzíthető burkolat.

IP44

Kiegészítő gumival IP44-es védettségre növelhető keretek.