Duális Képzés


A MENTAVILL az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karral közösen 2017. szeptembertől 2 fő részére VILLAMOSMÉRNÖK szakon duális képzést indít.

MI IS AZ A DUÁLIS KÉPZÉS?

A duális képzés keretében lehetőséged van arra, hogy megszerzett elméleti tudásodat azonnal átültesd a gyakorlatba, mivel az egyetemi évek alatt már az első félévtől kapcsolatban vagy az általad kiválasztott vállalattal.

Ez a számok tükrében azt jelenti, hogy egy tanévben 28 hetet töltesz az egyetemen, ahol az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar oktatói minden, az adott szakmához szükséges elméleti, és egyetemi gyakorlati tudnivalóval megismertetnek. A tanév során 20 hét időtartamban pedig a MENTAVILL szakemberei megmutatják Neked, hogy az egyes tantárgyak keretében megszerzett tudást, hogyan használd a gyakorlatban. Ez alatt a 20 hét alatt lesznek olyan oktatási napok, amikor duális képzésben részt vevő gyakornokként a MENTAVILLNÉL magad is megfigyelheted szakterületedhez kapcsolódó munkafolyamatokat, és részt vehetsz különböző projekt jellegű feladatok megoldásában, egy-egy munkafázis megvalósításában.

Duális képzésben résztvevőként tanulmányaid befejezése után olyan gyakorlatorientált tudás birtokában leszel, mely lehetőséget teremt arra, hogy ne teljesen pályakezdőként lépj be a munka világába.ELVÁRÁSOK A JELENTKEZŐKTŐL:

  •     Érvényes felvételi jelentkezés az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar duális szakára
  •     Érdeklődés, pozitív hozzáállás, nyitottság
  •     Képesség a csapatmunkára
  •     Kimagasló műszaki érdeklődés
  •     Kommunikációs szintű angol nyelvtudás

JELENTKEZÉS:

A MENTAVILL és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar által közösen indított duális képzésre a viniczai.katalin@mentavill.hu e-mail címen jelentkezhetsz. A jelentkezés során az alábbi dokumentumokat kérjük leveledhez csatolni:

  •     Magyar nyelvű önéletrajz és motivációs levél
  •     A harmadik év végi és a negyedik év féléves tanulmányi eredményeit igazoló bizonyítvány másolata VAGY érettségi bizonyítvány
  •     Nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolata (amennyiben van)FELVÉTELI ELJÁRÁS MENETE:

A duális képzésre beérkező jelentkezéseket a tanulmányi átlag, illetve szakmai szempontok figyelembe vételével bíráljuk el.

A jelentkezők dokumentumainak értékelését követően az általunk legjobbnak tartott jelentkezőket egy Kiválasztási Napra hívjuk meg, ahol egy személyes felvételi interjún vesznek részt.

A céges felvételi eljárás részét képező Kiválasztási Nap időpontja 2017. júniusában várható. A pontos időpont később kerül meghatározásra, melyről minden jelentkezőt írásban fogunk értesíteni.

A felvétel akkor sikeres, ha a céges elvárásoknak és az egyetemi követelményeknek egyaránt megfelelsz.

A vállalati felvételi eljárás eredményéről 2017. június 30-ig értesítést küldünk minden hozzánk jelentkező jelöltnek.JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. május 31.

 

Bejelentkezés